CLOSING SALE FAVORITTER

View all products

40-80% PÅ ALLE KJOLER

View all products

NYHEDER I THE BAANK

View all products

Følg os på instagram


Multibrand online univers med fokus på kvalitet & pasform

A bit about us

I THE BAANK giver vi dig nøje udvalgte designs indenfor fashion og interiør. Fra de forhenværende banklokaler sender vi dig håndplukkede designs fra det bedste, nordisk design har at byde på – både fra anerkendte brands og mindre leverandører med store potentialer. Vi tror på den bedste investering er et stykke tøj, der kan booste humøret, selvtilliden og som man føler sig godt tilpas i. Vores mål er, at skabe exceptionelle shopping oplevelser med et konstant flow af flotte nye varer til overkommelige priser, hurtig og pålidelig levering samt fantastisk kundeservice.

THE BAANK DIRECTOR Rikke Kildeby er kvinden bag The Baank. I mere end to årtier har hun gjort karriere i modebranchen. De sidste syv år har hun haft titlen som Chief buyer hos en landsdækkende tøjkæde hvor hun samtidig har stået i spidsen for deres online univers. Med masser af passion for trends og uendelige ambitioner for den gode onlineoplevelse, har hun nu grundlagt The Baank.

THE BAANKERS hos The Baank er female power grundstenen og vores lille team er vores mest værdifulde aktiv. Vi skubber virkelige, talentfulde kvinder på tværs af størrelser og aldre i forgrunden, så vi kan inspirere og repræsentere vores kunder på bedste vis. 

The latest trends

THE BRANDS er et skønt mix af danske, nordiske og enkelte udenlandske brands. Vi udvælger hver sæson nye upcoming brands som vi indgår samarbejder med.

Du vil kunne finde tøj til enhver anledning hos THE BAANK, og vi bestræber os på at vise dig nyheder i takt med sæsonerne skifter. Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev vil du løbende modtage info om nyheder og kampagner.

Lige nu repræsenterer vi et bredt spektrum af fashion brands bl.a Global Funk, mbyM, Co Co’ture, Sissel Edelbo, Basic Apparel, Cras, Neo Noir, Love and Divine, YAS, Lollys Laundry, Birkenstock mfl.

På interiør siden har vi forhandlingen på smukke Anna von Lipa som leverer glas i dansk design, men mundblæste i Tjekkiet, HABIBA, hollandske Pols Potten og svenske Atelier Borekull.

Når du handler på THE BAANK løber vi stærkt for at levere din ordre hurtigt – vi sætter en ære i en god dialog og kundeservice, og vi sender din pakke samme dag hvis du lægger en ordre inden kl. 14.00, også i weekenden.

TAK fordi du besøger os på THE BAANK – vi ønsker dig god shoppelyst.