ABOUT

Vi giver dig nøje udvalgte designs inden for fashion og interiør. Fra de forhenværende banklokaler sender vi dig håndplukkede designs fra det bedste, nordisk design har at byde på – både fra anerkendte brands og mindre leverandører med store potentialer.

Vi tror på, at den bedste investering er et stykke tøj, der kan booste humøret, selvtilliden og som man føler sig godt tilpas i. Derfor tilbyder vi dig et spændende mix af det bedste inden for skandinavisk mode.

Vores mål er at skabe exceptionelle shopping-oplevelser med et konstant flow af flotte nye varer til overkommelige priser, hurtig og pålidelig levering samt fantastisk kundeservice. 

The Baank Director

Rikke Kildeby er kvinden bag The Baank. I mere end to årtier har hun gjort karriere i modebranchen. Med masser af passion for trends og uendelige ambitioner har hun grundlagt The Baank. 

Hun arbejder for at kunne præsentere det bedste udvalg af mode og er hele tiden fokuseret på nye strømninger inden for den skandinaviske modescene. 


The Baankers

Hos The Baank er female power grundstenen og vores lille team er vores mest værdifulde aktiv. Vi skubber virkelige, talentfulde kvinder på tværs af størrelser og aldre i forgrunden, så vi kan inspirere og repræsentere vores kunder på bedste vis. 


Sophia

Alder: 19 år

Højde & størrelse: 170 cm og str. S

Mål: Barm 80 cm, Talje 62 cm, Hofte 94 cm

Katrine

Alder: 27 år

Højde & størrelse: 170 cm og str. S

Mål: Barm 89 cm, Talje 74 cm, Hofte 95 cm

Pernille

Alder: 32 år

Højde & størrelse: 178 cm og str. XL

Mål: Barm 107, Talje 97 cm, Hofte 126 cm

Rikke

Alder: 40 år

Højde & størrelse: 173 cm og str. M/L 

Mål: Barm 95 cm, Talje 82 cm, Hofte 106 cm