BYTTEREGLER

Hvad er reglerne for bytning og returnering?

Når du handler på THEBAANK.DK har du 14 dages returret fra den dag, du modtager din vare med posten.

Det betyder, at du uden at oplyse en årsag, kan bytte varen eller få pengene retur inden 14 dage.

Medsend din returseddel og kryds af om du ønsker at bytte varen til en anden størrelse eller have pengene retur.


Det kræves dog, at varen returneres i samme stand som den er modtaget, og med alle originale mærker.

 

 

   
Hvordan returnerer eller ombytter jeg en vare købt på THEBAANK.DK
Når du ønsker at returnere skal du sende varen retur til vores lager i Frederikshavn.

Du kan bruge det vedlagte returlabel, du får med i din pakke. Ved denne løsning trækker vi et administrationsgebyr på 39 kr, når vi refunderer dine penge.

Du kan også undlade at bruge det vedlagte returlabel, og selv betale for fragtomkostninger. Ved denne løsning trækker vi ikke et administrationsgebyr.

Det er vigtigt at du sender pakken med omdeling, vi henter ikke returpakker i pakkeshops eller på posthuset.

 

      

OBS: Vær venligst opmærksom på, at du indleverer returpakken til den korrekte fragtleverandør.

Vi håndterer ikke pakker, der er indleveret forkert.

Det vil sige, at vi hverken efterlyser eller erstatter disse pakker.

      

 

Hvis du ønsker at sende en vare retur skal du pakke varen pænt sammen, og vedlægge den udfyldte returseddel i kassen.

   
  

Hvis du ønsker at bytte din vare til en anden størrelse, kan du bruge det vedlagte returlabel. Ved denne løsning fratrækkes ikke et administrationsgebyr. Vi sender den ønskede størrelse, når vi har modtaget din pakke.

   
Derefter går du på dit lokale GLS pakkeshop og sender pakken til:

THEBAANK.DK

DANMARKSGADE 43, ST.

9900 FREDERIKSHAVN

Hvis du vil sikre at den ønskede størrelse ikke er udsolgt når vi modtager din returpakke, kan du sende os en mail på INFO@THEBAANK.DK, så reserverer vi den ønskede størrelse til vi modtager din pakke.

 

   
Ombytningen af størrelse eller returnering af pengene vil ske indenfor 1-3 dage fra vi modtager din pakke på vores lager.

 

Der kan gå et par dage inden pengene kan ses på din konto, det skyldes ventetid i forbindelse med overførslen af penge hos bankerne.

    

Bemærk:
Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi du reelt har taget varen i brug, den er blevet beskadiget i din varetægt. 

Bemærk, at original emballage kan udgøre en væsentlig del af varens værdi. THE BANNK fastsætter varens værdi hvis den er beskadiget.

   
Som udgangspunkt nedskrives varer med bortkommet eller beskadiget emballage med minimum 20 %, og varer som er taget i brug eller på anden vis beskadiget, nedskrives med minimum 80 %.
Hvis varen vurderes usælgelig vil værdiforringelsen være 100 %.
    
Hvad gør jeg, hvis jeg ønsker at bytte min vare til en anden vare?
Hvis du ønsker at bytte din købte varer til en anden vare, så skal du returnere din vare, og ligge en ny ordre.

Dette skyldes, at ved en difference i prisen på varen, har vi brug for at du indtaster dine kreditkort-oplysninger igen, da vi ikke har adgang til denne data.

 

Når vi har modtaget returvaren, tilbagefører vi beløbet til dig. Husk af udfylde og vedlægge retursedlen. Fragtomkostninger dækkes ikke.

   
Hvordan kan jeg få mine penge tilbage?
Behandlingsperioden varierer mellem 1-3 hverdage fra vi har modtaget dine returvarer på vores lager, til vi refunderer pengene.

Når vi har tjekket varens tilstand og klargjort en refundering, vil du blive informeret via e-mail. Eventuelle leveringsomkostninger returneres ikke. Refunderingen vil ske via samme betalingsmetode, der blev anvendt ved køb af varen.     

Varerne, jeg har modtaget, er de forkerte eller har fejl. Hvad skal jeg gøre? 
Hvis du har modtaget en vare, som er i stykker eller ikke korrekt i forhold til din ordre, vil vi refundere varens værdi og returomkostninger, så snart vi modtager varen på vores lager.

Kontakt venligst vores kundeservice inden du sender pakken retur på mail: INFO@THEBAANK.DK


For at gennemføre retursendingen, skal du udfylde den returseddel, der fulgte med dine varer og pakke den sammen med din retursending. Brug det vedlagte returlabel. 
   
Jeg har returneret en vare, men pengene er ikke gået ind på min konto endnu. 
Når du ønsker pengene udbetalt for en vare, du har sendt retur, kan du forvente 7-10 arbejdsdage fra den dag vi modtager varen, til pengene kan ses på din konto. Dette skyldes administration samt ekspedition af bankoverførslen. I visse tilfælde tager det op til 4 uger. Dette er den transit-tid, bankerne bruger på at flytte pengene rundt.
Vi behandler din returnering indenfor 1-2 hverdage, og du vil modtage en advisering om at din retur er behandlet og godkendt fra THEBAANK.DK